GB Photography

Dit is mijn bedrijf, GB Photography. Ik help u graag bij het vinden waar u voor komt. Of dit nu is voor een reportage van uw mooie gezin, een zakelijk portret, of gewoon omdat u nieuwsgierig bent naar wat ik nou precies allemaal aan het doen ben. U bent in ieder geval van harte welkom. 

Bovenin het scherm vindt u een kopje 'Portfolio', daar vindt u mijn werk. Bij 'Info & prijzen' vindt u wat meer informatie over al dit werk, en als u daar nu enthousiast van bent geworden, zou het leuk zijn als u me dat via 'Contact' even laat weten. Ik kijk er naar uit om met u samen te werken!

Dromen

Dromen, zoals je net al hebt kunnen lezen, heb ik genoeg. Één daarvan is om mijn brood te verdienen met fotografie. Want nee, dat is op dit moment helaas nog niet het geval. Ik werk naast mijn fotografie bedrijfje nog 'gewoon' in de bediening van een restaurant. Wat ik trouwens ontzettend graag doe. Ik heb gelukkig fantastische mensen om me heen.

Maar waar?

GB Photography is begonnen in Deurne, Noord-Brabant, maar heeft zich nu gevestigd in Emmen, Drenthe. Toch kunt u zowel in Drenthe als in Brabant fotoshoots verwachten. Voor verzoekjes uit de rest van het land worden er in overleg graag uitzonderingen gemaakt.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 GB Photography