Algemene voorwaarden

GB Photography

KVK-nummer: 73898309

Let op! Wanneer u een shoot boekt bij GB Photography (Gabi van den Broek), gaat u automatisch akkoord met de hierbij genoemde algemene voorwaarden.

Kosten
- Prijzen op de website zijn inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten. Als standaard wordt de tarievenlijst van SFA gebruikt. U kunt de lijst met prijzen hier vinden.

- GB Photography werkt met reiskostenvergoeding, de hoogte hiervan wordt echter in overleg bepaald, zodat de kosten voor u als klant zo laag mogelijk kunnen blijven. Als er bijvoorbeeld treinkaart-acties zijn waardoor het goedkoper reizen is met het openbaar vervoer dan met de auto, zal daar de voorkeur naar uitgaan. Met de auto wordt een reiskostenvergoeding van €0,27 per kilometer (incl. btw) in rekening gebracht. Dit bedrag is inclusief eventuele parkeerkosten.

- Uw foto's worden bewerkt afgeleverd, als u een verzoek heeft voor herbewerkingen (bijvoorbeeld een foto van kleur naar zwart/wit of andersom & eventuele photoshop), wordt hier een bedrag van €5,00 (incl. btw) per foto voor in rekening gebracht.

Betaling(stermijn)

- Betalingen aan GB Photography kunnen contant of giraal worden gedaan. De voorkeur gaat uit naar een girale betaling. Een contante betaling dient te worden voldoen direct na de fotoshoot. Als u wisselgeld nodig heeft, dient u dit van tevoren aan te geven. Bij een contante betaling krijgt u de factuur achteraf via email. 

Bij een girale betaling krijgt u de factuur na de fotoshoot, de betalingstermijn voor uw factuur bedraagt 14 dagen.

- Foto's van de fotoshoot ontvangt u pas nadat de betaling bij GB Photography binnen is. 

- Vooraf graag aangeven op wat voor manier u wilt betalen. 

Levering foto's

- Uw foto's worden één keer met en één keer zonder logo geleverd, over het gebruik van de geleverde foto's vindt u meer onder het kopje 'Gebruik foto's' hier beneden. 
- Uw foto's worden bewerkt geleverd. 

- Uw foto's worden geleverd via WeTransfer, u krijgt hiervoor een email met de download-link. Let op! Deze download-link is 7 dagen geldig. Als u de bestanden niet op tijd downloadt, zal GB Photography nog één keer een nieuwe link mailen. Ook deze is weer 7 dagen geldig. Als u de bestanden dan nog niet heeft gedownload, kunt u voor €20,00 een nieuwe download-link ontvangen.

- GB Photography streeft ernaar om uw foto's binnen 14 dagen te leveren (mits de betaling is ontvangen). Aan dit termijn kunnen geen rechten worden ontleend. 

Gebruik foto's

- De foto's mét logo zijn bedoeld voor het delen op sociale media. Als door het bijsnijden van de foto door bijv. Facebook of Instagram (dus niet door de klant zelf) het logo wegvalt, voldoet naamsvermelding en taggen ook. Op Facebook kun je verwijzen naar GB Photography (https://www.facebook.com/fotografiebygabi/) en op Instagram naar gb.photogrphy (https://www.instagram.com/gb.photogrphy/).

- De foto's zonder logo zijn voor privé gebruik, denk hierbij aan afdrukken.

- Op de grond van de Auterswet mag u de foto's zelf niet wijzigen: bijsnijden, kleurfilters gebruiken, photoshoppen of op andere manieren wijzigingen aanbrengen aan de foto's. Bij publicatie van foto's op internet/sociale media/etc dient u de naam van de fotograaf te vermelden. Als u in strijd handelt met de Auteurswet kan de fotograaf een schadevergoeding vorderen.

Annulering

- Annuleren kan, graag minimaal 48 voor aanvang van de fotoshoot anders is GB Photography helaas genoodzaakt om de helft van het afgesproken bedrag in rekening te brengen. Dit geldt niet voor onvoorziene omstandigheden zoals ziekte of slecht weer, dan zal de fotoshoot in overleg verplaatst worden. 

-Bij een bruiloft wordt er een aanbetaling gedaan van 40% van het afgesproken bedrag. Bij annulering wordt de aanbetaling niet terugbetaald. 

Promotie

- GB Photography is vrij om alle foto's als promotiemateriaal te gebruiken op bijvoorbeeld de website of sociale media. Wilt u dit niet, dan moet u dit van tevoren aangeven.

Cadeaubon

- Uiteraard is het kopiëren van cadeaubonnen niet toegestaan. Deze zullen als ongeldig worden gezien.

- Een cadeaubon is alleen geldig met handtekening van GB Photography (Gabi van den Broek).

- Een cadeaubon is 12 maanden na uitgifte geldig, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

- Een cadeaubon is niet in te wisselen voor geld en is niet-restitueerbaar.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 GB Photography